Ние сме готови за Вас – а Вие за нас?


Открийте един нов свят на палатка или каравана! Едно съчетание от няколко дребни екстри и  вашият престой в „Зона Кракен” ще остане неповторим.Избягайте от силното слънце и се скрийте в боровата гора до плажа. Санитарен възел(нов) с дамско и мъжко отделение.Всяко с  по три душа,две тоалетни и три мивки.Топла вода – постоянно,зад всеки душ стои по един ел.бойлер. За ваше удобство има и безжична интернет връзка WI-FI връзка (безплатен) за гостите в Зоната. Три тераси дълги по 30м и широки 6м за по голямо удобство на гостите в Зоната. Кракен предлага и други екстри, които ще останат приятна изненада за вас.Предлага повече от достатъчно,повече от стандартното! С условията които предлагаме, Зоната се превърна в любима дестинация за много хора.
В Зона Кракен се предлагат и каравани под наем.Те са с възможност за настаняване до 4 души.Всяка каравана е със шатра(форселт),маса,столове и собствен хладилник на 220волта.Разположени под дървета на сянка,подсигуряващи комфорта на вашата почивка в Зона Кракен!

Ako имате каравана и искате да я поставите целогодишно!Не се колебайте да ни притеснявате с вашите въпроси.
Каравани сезонно - изгодни цени! Перфектни условия,резервирай сега! Цените са фиксирани отговарящи на базата,грижите и вниманието за вас!

Сезон 2022 01.06 - 25.06 26.06 - 10.09 11.09 - 30.09
Каравана - 4ка 70лв/нощ 80лв/нощ 70лв/нощ
Каравана - 3ка 60лв/нощ 70лв/нощ 60лв/нощ
Ваша Каравана 60лв/нощ
Пояснение относно караваните под наем:
Каравани под наем - когато клиентът наема каравана в Зоната!
и
Ваша Каравана- когато клиентът пристига със собствена каравана в Зоната!
Всичко което се заплаща е обявено и няма изненадващи такси!
Цените са фиксирани отговарящи на базата,грижите и вниманието за вас!
В цената е включена консумацията на електроенергия!
Телефона за контакти :
0894706331