Бунгала Найден Рогачев 

 

Предлагаме 2 бунгала (масивни) с капацитет по 4 човека със самостоятелна баня и тоалетна и собствена веранда 15кв.м. Към всяко бунгало има и паркомясто за една кола (втора се заплаща 5лв. на ден).
Бунгала са с климатици и разполагат с кухненски (външни) боксове, които са оборудвани с всичко необходимо за вашата спокойна и комфортна почивка:
*барбекю на дървени въглища *газов котлон*кафемашина * сандвич преса *термо кана *касерола *тиган *сервиз за хранене – чинии, купа за салата, купи за супа * прибори *чаши – за кафе, вода, вино
Има възможност и за наемане на каравана, която се намира на територията на къмпинга. Тя също е оборудвана с всичко необходимо, има дървен навес, като на верандата е разположена кухня, кът за хранене и самостоятелен санитарен възел.
Къмпинга е разположен на 50м. от големия плаж на Арапя. На 1 мин. от р-т Бай Джи, на 1 мин. до Плод/Зеленчук, на 2 мин. до хранителен магазин и на 2 мин. отSea House ByMakalali. Перфектно място за семейства с деца и компании, както и за вашите домашни любимци (само на повод).

При резервация за над 10 нощувки ще предложим и отстъпка от цената.
Ще се радваме да споделим красиви моменти заедно от предстоящото лято. Очакваме ви!

 

За информация и резервации:
Ина Делчева
ina.kehayova@gmail.com
тел: 0877 226 431 (viber)

 

 

Copyright ©Arapya.com 2023