Tsarevo Beach Apartments

Tsarevo Beach Apartments представя на Вашето внимание:

Царево - централен плаж

Жилищна сграда Tsarevo Beach Apartments е разположена на първа брегова линия в Царево - на входа на Централен плаж и същевременно  в тиха пресечка на центъра на града. Сградата е 4- етажна , с 26 комфортни апартамента -студия и двустайни
апартаменти(около 60м2), като има възможност за обединяването им,  и обособяване на отлични тристайни апартаменти. По- голямата част от тях са с уникална гледка към морето!!! Апартаментите се продават завършени с шпакловка / замазка, монтирани входни и интериорни врати, кабели за ТВ и интернет, панорамни прозорци!  Предвидена е и възможност за цялостно завършване на апартаментите- с положени подови настилки и завършени санитарни помещения.  За всеки от апартаментите е предвидено и паркомясто.

            ПРЕДИМСТВА:
- АПАРТАМЕНТИ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО
- НА ВХОДА НА ПЛАЖА
- ПРЕКРАСНО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ  И ЗА  ЦЕЛОГОДИШНО ЖИВЕЕНЕ
- БЕЗ ГОДИШНА ТАКСА ПОДДРЪЖКА НА СГРАДАТА
- ВЪЗМОЖНСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО

         През последните години Царево се превърна от любимото лятно убежище за ваканция и осъзнат избор за постоянно местоживеене на хора, които търсят една по-различна среда на местообитаване, съчетала тишината и уюта на малкия град с изградена инфраструктура и прекрасната природа , в която полите на Странджа се къпят в  морето.

Начало на строеж - 10.10.2022.
Планово завършване Aкт 16 - април 2024.

Цени
Апартаменти - панорама море €1,200м2
Апартаменти - западно изложение €1,100м2

Директно от строител
+359876421621