Вила „Вулкан”

Ако търсите развлечения и бурен нощен живот, това не е Вашето място за почивка. Предлагаме нашата оферта на тези от вас, които искат сутрин да се будят от пеенето на птиците , а вечер да се наслаждават на тишината и песента на щурците.
„Арапя” е къмпинг в южната част на булгарското черноморие между курортите Царево и Лозенец. Разположен е в живописен залив, заобиколен от борови и иглолистни гори, а плажът е сгушен сред брегове с причудливи скали. Водата е невероятно чиста, а заливът е плитък и безопасен за къпане. Арапя е известен като „Раят на сърфистите”, тъй като те отдавна са открили и оценили подходящите условия за практикуване на техния спорт. Тук се намира най-реномираното сърф училище.
Скалистите заливи са подходящи за гмуркане, а водолазния център предлага на желаещите екипировка и инструктори.
Вила „Вулкан” е построена през 2008 година. Намира се в непосредствена бизост до плажната ивица (50-60м). В радиус от 100м има няколко ресторанта, хранителни и зеленчукови магазини, бар и т.н. Вилата разполага с 5 стаи с по 3 легла (спалня + легло) и 2 стаи с 4 легла (спалня + 2 легла).
Всяка стая предлага:

Самостоятелен санитарен възел с топла вода
Телевизор (сателитна телевизия)
Безжичен интернет
Хладилник
Климатик
Тераса, оборудвана с маса и столове
Вилата разолага с уюутен двор ограден от всякъде. Дворът е затревен а голяма част от него се гуши под сянката на голяма асма (лозница).

Стая със: до 30 юни от 1 юли до 31 август от 1 септември
3 легла 40лв 60лв 50лв
4 легл 50лв 70лв 60лв
Имаме и оферта за риболовците. Всяка година през месеците май, юни и септември въдичари от всякъде идват тук заради тръпката от риболова, сучетана с възможността за плажуване и ниските цени на квартирите.
За информация и резервации:
0887749500