Бунгала Добреви


Семейство Добреви има удоволствието да Ви покани на почивка в бунгалата си на къмпинг „Арапя“ – едно романтично кътче от южното черноморие на 2 км от гр. Царево.  Подходящо е за риболов, гмуркане, каране на сърф, водни ски и други забавления.
Разполагаме с бунгала със самостоятелен санитарен възел, хладилник, сателитна телевизия, климатик – с 2 легла, 3 легла и спалня с 2 легла. Има възможност да се постави допълнително легло, което не променя цената. Бунгалата са общо 5 . За ваше удобство има и безжична интернет връзка WI-FI връзка .За гостите ни има изградено барбекю,което е на тяхно разположение, има всякакъв вид кухненско обзавеждане. Бунгалата се намират на300м (втора линия) от малкият плаж на къмпинг Арапя. От бунгалата има изглед към морето на север. Двора е заграден и затревен, подходящ за игра на деца. Предоставяме на гостите на бунгала Добреви подвижни барбекюта на дървени въглища.


Бунгала Добреви, Ви предлагат следните удобства: WI-FI,барбекю, камина, телевизор, кухня, кабелна тв, сателитна тв, климатик, отопление, хладилник, баня/тоалетна, изглед.

ЗАБЕЛЕЖКИ
От Царево до Бунгала 'Добреви' пътя е асфалтиран!
Домашни любимци не се допускат!
Климатик се заплаща допълнително 5лв/ден!
Настаняването става след 12,00ч !
Сстаите се освобождават до 10,30ч

 

* - климатик юни и септември юли и август
бунгало за четирима 45 лв. 60 лв
бунгало за трима 35 лв 50 лв
бунгало за двама 25 лв 35 лв
Климатик се заплаща допълнително 5лв/ден!
За информация и резервации :
0899 924638 / 0899 924640
arapia_dobrevi64@abv.bg